LinkedIn

Slimmer met LinkedInMeer doen met LinkedIn? Samen je profiel beter maken: ik help je graag op weg, in een workshop met individueel advies.
Nieuw: nu ook individuele profielcheck per mail. Snelle en uitgebreide feedback op en suggesties voor je profiel.  Mail me als je interesse hebt op marjolein@schepeladvies.nl.

Al op weg: Goed profiel, beter netwerken

Je hebt wel een profiel, maar wilt het optimaliseren zodat je beter gevonden kan worden voor relevante netwerkcontacten en interessant werk. Met name de inhoud van je profiel komt aan de orde inclusief trefwoorden, privacy settings en aanbevelingen. Daarnaast kijken we naar contacten: met wie link je?

Gevorderden: netwerken, kennis delen, kennis vinden

Je hebt een goed LinkedIn profiel en wil meer doen met LinkedIn: zelf informatie vergaren, kennis delen en in contact komen met relevante mensen en groepen. Aan de orde komen zoeken naar informatie, beheer van contacten, updates en mogelijkheden van groepen.

Starten met LinkedIn

Voor mensen die nog geen LinkedIn profiel hebben en daar nu werk van willen maken. Hier wordt gestart met het aanmelden bij LinkedIn het aanmaken van je profiel. Aan de hand van je eigen cv heb je aan het eind van de workshop een basis profiel en weet je hoe je het verder kan gaan gebruiken.

Heb je interesse? Mail me gerust om te informeren naar de mogelijkheden op marjolein@schepeladvies.nl